LIGA NACIJA: MEČ LOPTA ZA SRBIJU

Bratski derbi sa Crnom Gorom mogao bi da reši sve dileme o plasmanu Srbije u Ligu B

Ne bi treblao da bude problema, iako je derbi. Tako bar misle u srpskom taboru. Pobeda Srbije u prvom međusobnom susretu ohrabrila je lidera grupe da može već kolo pre kraja da se domogne Lige B i rezervne šanse da se na prvenstvo Evrope plasira preko baraža.
Glavne uzdanice za Srbiju su Mitrović i Tadić, a u Crnoj Gori najviše veruju u Mugošu i Jankovića. Poredak na tabeli i Rumuniju ostavlja u igri za prvo mesto, tako da tri reprezentacije sada rešavaju sve dileme o konačnom plasmanu. Litvanija je već izgubila mogućnost da ostane u Ligi C.


Izvor: Wikipedia

Ukoliko Srbija pobedi, meč protiv Litvanije u poslednjem kolu bi joj gotovo bio formalnost za kraj grupne faze takmičenja. Crna Gora i Rumunija će u međusobnom duelu na kraju odlučivati o poretku. Po bod razlike između tri reprezentacije svakoj daje nadu i veru da može do prvog mesta.

Kvota na pobedu Srbije je 1,4 a na pobedu Crne Gore 10. Nerešen rezultat obeležen je kvotom 4,75. Potpuno je jasno ko je favorit, ali ista škola fudbala opravdava etiketiranje meča kao derbija.

BONUS: Predlog singl / tiket

Hrvatska – Španija 1X

Luksemburg – Belorusija X2

Holandija – Francuska X2

Srbija – Crna Gora 1


Коментари