SERIJA A: MILAN TRAŽI NOVE BODOVE I PROTIV SASUOLA

Veliki derbiji ovog kola su iza nas, ali kada se pogleda tabela za Milan je svaka utakmica novi derbi, jer se gornji deo tabele u kojem je i Sasuolo, čini previše daleko

Sa 1,9 na 2,14 je skočila kvota na Milan, dok je na Sasuolo kvota pala sa 4 na 3,4. Da li nam to govori da se gosti neće naigrati, saznaćemo od 20:30 časova. Zato ni podela bodova nije daleko, na koju je kvota 3,5.


Iguain nije u kombinaciji za ovaj meč, ali su Suso i Bonaventura potpuno spremnni u redovima Milana. Sasuolo se oslanja na Boatenga i Lokatelija, a u redovima domaćina će sa klupe meč početi Filip Đuričić. Nadamo se da ćemo srpskog internacionalca videti i na terenu.

Izvor: Wikipedia

Sasuolo je trenutno na četvrtoj poziciji u Seriji A sa 13 bodova i gol-razlikom +6. Gosti uz egal gol-razliku imaju svega šest bodova, ali iz pet odigranih utakmica. Prošle sezone Milan je slavio jednom i to upravo u gostima, dok je na svom stadionu sa današnjim protivnikom odigrao nerešeno.

Više od mesec dana gostujući tim nije doživeo poraz, a domaćin je vezao dve pobede. Najbolji način da se uhvati korak sa vodećim timovima lige je da se pobedi konkurent u direktnom duelu. Milan očekuje meč u Ligi Evrope u četvrtak, dok je Sasuolo rasterećen. Biće ovo meč u kojem je sve moguće, a nadamo se da golovi neće izostati.

BONUS: Predlog tiket

Poraz Mančester Junajteda protiv Vest Hema ponovo je pokrenuo temu smene Murinja, što ne ide u korist ni našem tiketu. Tipovanje na duplu šansu u korist Atletika protiv Reala je bilo uspešno. Uspešni smo bili i u Nemačkoj, jer je Ajntraht Frankfurt savladao Hanover. U Italiji naš izbor ponovo pada na Milan, jer nema šta da čeka protiv Sasuola ako želi da se uključi u trku za mesta koja vode u Evropu. Srećno!

VII

Roma – Lacio 3:1 (1:0)

Juventus – Napoli 3:1 (1:1)

Inter – Kaljari 2:0 (1:0)

Bolonja – Udineze 2:1 (1:1)

Kjevo – Torino 0:1 (0:0)

Fiorentina – Atalanta 2:0 (0:0)

Frozinone – Đenova 1:2 (1:2)

Parma – Empoli 1:0 (1:0)

Sasuolo – Milan (30. 09. – 20:30h)*

Sampdorija – Spal (01. 10. – 20:30h)

* utakmice koje ćemo pratiti na Sportskoj 7


Коментари