SERIJA A: PAO I SASUOLO, MILAN SVE BILIŽI VRHU TABELE

Ekipa iz Milana ubedljivo je slavila protiv Sasuola

Više udaraca u okvir gola isplatilo se Milanu još u prvom poluvremenu. Oba tima su imala ujednačen posed lopte, što je bilo i očekivano, ali Sasuolo nije uspeo u potpunosti da nametne svoj ritam igre na domaćem terenu.


Suso je pogodio prečku na početku meča i gosti su morali da sačekaju neku od narednih prilika za vođstvo. Kesije je imao šansu za Milan a Di Frančesko za Sasuolo sredinom prvog dela igre, a obe akcije su završene bez promene rezultata. U trenucima kada je domaćin imao više loptu u nogama, defanzivci Milana su uspeli da preseku akciju, loptu preuzima Kesije i spasa za Sasuolo nije bilo. Solo prodor Kesije kapitalizuje i Milan vodi od 39. minuta.

Izvor: Wikipedia

Kako je završeno prvo tako je počelo drugo poluvreme. Ovog puta Suso je bio strelac za Milan u 50. minutu. Sedam minuta kasnije Bonaventura ne uspeva da se upiše u strelce, ali zato Kastiljeho uspeva u 60. minutu utakmice.

Najsvetlija tačka u domaćem timu bio je srpski internacionalac Filip Đuričić koji je nedugo posle ulaska u igru uspeo da postigne jedini gol za Sasuolo u 68. minutu. Nije bilo većih uzbuđenja do pred kraj utakmice. Babakar je mogao da smanji prednost gostiju, ali prilika odlazi u nepovrat. Kada se prillika ne iskoristi, usledi kazna. Tako je bilo i u ovom slučaju. Suso postiže svoj drugi pogodak na utakmici u nadoknadi vremena. Milan je sve bliži pozicijama koje vode u evropska takmičenja naredne sezone.

BONUS: Predlog tiket

Poraz Mančester Junajteda protiv Vest Hema ponovo je pokrenuo temu smene Murinja, što ne ide u korist ni našem tiketu. Tipovanje na duplu šansu u korist Atletika protiv Reala je bilo uspešno. Uspešni smo bili i u Nemačkoj, jer je Ajntraht Frankfurt savladao Hanover. I Milan je u Italiji prema našim očekivanjima slavio, tako da na kraju možemo zaključiti da nas je samo neuspeh Murinja zaustavio da sve parove tipujemo sa uspehom. Drugo kolo u Ligi Šampiona i Ligi Evrope je pred nama, a tu je i naš novi predlog tiket.  

VII

Roma – Lacio 3:1 (1:0)

Juventus – Napoli 3:1 (1:1)

Inter – Kaljari 2:0 (1:0)

Bolonja – Udineze 2:1 (1:1)

Kjevo – Torino 0:1 (0:0)

Fiorentina – Atalanta 2:0 (0:0)

Frozinone – Đenova 1:2 (1:2)

Parma – Empoli 1:0 (1:0)

Sasuolo – Milan 1:4 (0:1)*

Sampdorija – Spal (01. 10. – 20:30h)

* utakmice koje ćemo pratiti na Sportskoj 7


Коментари