LA LIGA: BEZ GOLOVA U MADRIDSKOM DERBIJU

Real je imao inicijativu, ali nije uspeo da je kapitalizuje protiv disciplinovanog Ateltika

Čak 66% poseda lopte u korist Reala i šest naspram tri udarca u okvir gola nije bilo dovoljno da Atletiko poklekne u madridskom derbiju. Real je ponovo propustio šansu da smeni večitog rivala sa prvog mesta La Lige. Atletiko je ostao u konkurenciji za Ligu Šampiona.


Atletiko je dve dobre prilike imao u prvom poluvremenu. Grizman i Kosta nisu iskoristili svoje šanse, a da je Atletiko poveo, Real bi morao da juri rezultat pa gostima možda ni pobeda ne bi bila daleko. Bejl je imao svoju šansu za domaći tim, ali na tome se sve završilo u prvom delu meča.

Izvor: Wikipedia

Sve do 66. minuta gledali smo disciplinovanu i opreznu igru na obe strane. Ko bi primio gol, bio bi bliži porazu, a bod u madridskom derbiju nije za bacanje. Asensio je imao odličnu šansu za Real koju nije iskoristio.

U istom stilu su nastavili do kraja meča. Predstoje mečevi u Evropi, nije bilo ni potrebe previše rizikovati. Zato, sigurno možemo očekivati i više uzbuđenja narednih dana.

BONUS: Predlog tiket

Poraz Mančester Junajteda protiv Vest Hema ponovo je pokrenuo temu smene Murinja, što ne ide u korist ni našem tiketu. Tipovanje na duplu šansu u korist Atletika protiv Reala je bilo uspešno. U Italiji naš izbor ponovo pada na Milan, jer nema šta da čeka protiv Sasuola ako želi da se uključi u trku za mesta koja vode u Evropu. U Nemačkoj Hanover dolazi u Ajnrahtu iz Frankfurta, a domaćin koji po imenima važi za bolji tim konačno ima priliku da prekine seriju rezultata koji ga ostavljaju u drugom delu tabele. Srećno!

VII

Rajo Valjekano – Espanjol 2:2 (1:2)

Real Sosijedad – Valensija 0:1 (0:1)

Barselona – Atletik Bilbao 1:1 (0:1)

Eibar – Sevilja 1:3 (0:0)

Real Madrid – Atletiko Madrid 0:0 (0:0)*

Hueska – Đirona (30. 09. – 12:00h)

Viljareal – Valjadolid (30. 09. – 16:15h)

Levante – Alaves (30. 09. – 18:30h)

Betis – Leganes (30. 09. – 20:45h)

Selta – Hetafe (01. 10. – 21:00h)

* utakmice koje ćemo pratiti na Sportskoj 7


Коментари