PREMIJER LIGA: RAPSODIJA TOTENHEMA ZA BRODOLOM JUNAJTEDA

Totenhemova serija se nastavlja, Mančester Junajted izdržao samo prvo poluvreme

Nije imao Murinjo šta da čeka, već su Lukaku i Pogba u 17. odnosno u 33. minutu pripretili gostima. Protiv Totenhema, koji je odlično startovao u novoj sezoni, promašaji skupo koštaju. Uverili su se u to i "Crveni đavoli".


Murinjo je pokušao da nametne svoj stil igre, ali Poketino se nije dao iznenaditi. Iako Totenhem nije imao ozbiljniju priliku za vođstvo u prvom delu igre, znao je kako da kontroliše utakmicu i ne primi gol. Isplatilo se u nastavku jer se na odmor otišlo bez promene rezultata.

Izvor: Wikipedia

A u drugom poluvremenu – potpuna dominacija gostiju. Pet minuta od početka nastavka Tripijer ubacuje u šesnaesterac Mančester Junajteda, a Kejnu nije bilo teško da ubaci loptu u mrežu. Samo dva minuta kasnije novi šok za "Gospodina Posebnog". Na asistenciju Eriksena u prilici se našao Lukas koji povećava prednost Totenhema.

Dva na prema nula je najopasniji rezultat, kažu pojedini analitičari... Ovog puta se to nije tako pokazalo. Tu se Totenhem nije zaustavio. U 66. minutu Dele Ali ima solo akciju, ali ipak nema promene rezultata. Na poslednju šansu na utakmici čekalo se do 84. minuta, kada je Lukas još jednom zatresao merežu Junajteda za potpuni brodolom u drugom delu utakmice. Možda Murinjo i ostane na klupi Mančestera tokom vikenda, ali ukoliko ne zabeleži pobedu, može poneti kofere koje je već večeras spakovao. U međuvremenu, Totenhem i Poketino u stopu prate Liverpul i Klopa.

III

Vulverhempton – Mančester Siti 1:1 (0:0)

Arsenal – Vest Hem 3:1 (1:1)

Burnemut – Everton 2:2 (0:0)

Hadersfild – Kardif 0:0 (0:0)

Sautempton – Lester 1:2 (0:0)

Liverpul – Brajton 1:0 (1:0)

Votford – Kristal Palas 2:1 (0:0)


Njukasl – Čelzi 1:2 (0:0)

Mančester Junajted – Totenhem 3.0 (0:0)*

* utakmice koje ćemo pratiti na Sportskoj 7


Коментари