LIGA ŠAMPIONA: CRVENA ZVEZDA NA KORAD DO LIGE ŠAMPIONA

Salcburg se nije naigrao u Beogradu, a verujemo da neće ni u Beču

Jedna utakmica deli aktuelnog šampiona Srbije od ulaska u grupnu fazu najjačeg evropskog takmičenja posle više od 25 godina. Prošle sezone Liga Evrope, ove godine izazov za stepenik više. U najlošijem epilogu za Crvenu Zvezdu, nastaviće takmičenje u grupnoj fazi najmasovnijeg takmičenja u Evropi.


Disciplinovano i bez straha, svesni svojih kvaliteta, učiniće sve da ispišu istoriju našeg fudbala. Ono što je Partizanu polazilo za nogom u dva navrata, nadamo se da će i Crvenoj Zvezdi večeras u utakmici koja počinje u 21:00 časova. Reklo bi se, nikad bliže da ostvari san koji bi mogao postati java. Kvote kažu da je Salcburg favorit sa 1,4 a Crvena Zvezda traži iznenađnje kvotom 9, dok nerešen rezultat prati kvota 4.


Izvor: Wikipedia

Bez obzira na kvote, Ben, Kafu i Radonjić napašće Stankovićev gol bez pardona prema domaćinu. A zašto i ne bi kad će se na tribinama čuti huk "Delija" kao da se igra na stadionu Rajko Mitić. Na drugoj strani Stojković, Degenek, Savić, Rodić i Borjan će ponovo pokušati da spreče Dabura da "Bikovima" obezbedi punu kasu i miran san pred zimu. Jovičić i Krstičić će imati poseban zadatak u veznom redu da lopta ne stigne do napada Austrijanaca, ali i da je proslede prvom napadaču Crvene Zvezde.

Enigma je ko će biti najistureniji napadač srpskog tima, jer je Stojiljković povređen i pod znakom pitanja za večerašnju utakmicu. Junuzović u redovima Salcburga gotovo sigurno neće igrati zbog povrede, što bi našem predstavniku moglo olakšati posao ukoliko ne bude na terenu. I Milojević i Roze kriju karte do poslednjeg trenutka, ali ne sumnjamo da ćemo prisustvovati pravom spektaklu. Kao ni igrači oba tima, ni turski sudija Čakir neće imati lak zadatak. Neka svako radi svoj posao najbolje što zna i Srbija će ponovo imati predstavnika u Ligi Šampiona.

BONUS: Predlog tiket

Kao i prošle nedelje, navijački bi odigrali bar X2 na Crvenu Zvezdu, ali i Partizan u Ligi Evrope. Takođe, za sutra predlažemo rumunski Kluž koji će kod kuće pokušati da neutrališe minus od dva pogotka koje je dobio kao gost protiv Dudelanža iz Luksemburga. U Ligi Evrope bi trebao da se nađe i švedski Malme koji revanš igra u gostima protiv danskog Mitjilenda, uz podsećanje da su Šveđani kod kuće prošle nedelje odigrali nerešeno uz po dva gola na obe strane. Srećno!


Коментари