SERIJA A: PORAZ BOLONJE BEZ ZNAČAJA

Mnogo veća briga za Mihajlovića je što u narednom kolu neće moći da računa na dva važna igrača

Trener Bolonje Siniša Mihajlović se za meč protiv Milana odlučio za manevar, ali nije očekivao dva crvena kartona za svoje igrače na kraju i posle meča. Sansone i Dajks su čudnim odlukama sudije zaradila suspenzije, pa bar jedan sigurno neće igrati protiv Parme tokom predstojećeg vikenda. Naredni protivnik takođe strepi za prvoligaški status, pa je problem zato i većih razmera.

Izvor: Wikipedia

U prvom delu meča Suso je doveo domaći tim u vođstvo u 37. minutu. U nastavku je Borini poveća prednost Milana u 67. minutu, da bi Destro smanjio zaostatak Bolonje pet minuta kasnije. Ubrzo zatim Milan ostaje sa igračem manje na terenu, a u nadoknadi vremena parni žuti karton dobija Sansone zbog nesportskog ponašanja.

Najčudnija odluka sudije je direktan crveni karton Dajksu zbog oštrog protesta, koji je izgleda preterao sa tonom i rečima kojima se obraćao arbitru. To ga je koštalo suspenzije, možda i za naredna dva meča. Bolonja se bori za opstanak, pa će Mihajlović morati već za vikend da od početka u igru ubaci i igrače sa klupe uz startere od kojih je nekoliko njih odmaralo na klupi pred možda i najvažniji meč u sezoni.

BONUS: Predlog singl / tiket

Bajer Leverkuzen – Ajntraht Frankfurt 2

Milan – Bolonja X2

Hadersfild – Mančester Junajted 2

Hueska – Valensija 2

XXXV

Juvntus – Torino 1:1 (0:1)

Kjevo – Spal 0:4 (0:1)

Udineze – Inter 0:0 (0:0)

Empoli – Fiorentina 1:0 (0:0)

Lacio – Atalanta 1:0 (1:1)

Parma – Sampdorija 3:3 (1:0)

Sasuolo – Frozinone 2:2 (0:2)

Đenova – Roma 1:1 (0:0)

Napoli – Kaljari 2:1 (0:0)

Milan – Bolonja 2:1 (1:0)*

* utakmice koje ćemo pratiti na Sportskoj 7

Sportska 7 - na pravoj ste adresi!

  

Коментари