LIGA ŠAMPIONA: POKETINOVO ČUDO ODVELO TOTENHEM U FINALE

Suze trenera Totenhema nikoga nisu ostavile ravnodušnim

Ajaks nikad nije bio bliži finalu Lige Šampiona nego sinoć do 94. minuta. De Liht u 5. i Zijeh u 35. minutu su doveli domaćina u vođstvo kojim su opušteno ušli u nastavak meča. Tadić je bio asistent kod drugog gola, ali u više navrata nije imao sreće da se upiše u listu strelaca i reši sve dileme.

Izvor: Wikipedia

Ispostavilo se da je Ajaks u nastavak ušao preopušten. Moura u 55. minutu postiže svoj prvi pogodak, a četiri minuta kasnije i drugi za poravnanje rezultata. Međutim, Totenhemu je trebao još jedan gol da bi se plasirao u finale. Prečke, stative i nemoguće situacije su se ređale pred golovima na obe strane sve do 95. minuta meča.

Za potpuni šok u Amsterdamu Moura postiže het-trik i postaje heroj navijača Totenhema. Tako će u finalu snage odmeriti Liverpul i Totenhem. Posebno ne treba zaboraviti da je Poketino, bez željenih pojačanja, dovoljno novca i najboljih igrača na terenu uspeo da ostvari nemoguću misiju. Šta možmo očekivati u finalu, tek ćemo videti, ali sasvim sigurno Poketino će sve učiniti da dođe do trofeja, a onda može već sada da ode u penziju kao jedan od najboljih trenera današnjice.

BONUS: Predlog singl / tiket

Ajaks – Totenhem 1X

Čelsi – Ajntraht Frankfurt X2

Sportska 7 - na pravoj ste adresi!

  

Коментари