BUNDESLIGA: BAJER TORPEDOVAO AJNTRAHT

Tim iz Frankfurta u mislima već u revanšu polufinala Lige Evrope

Misleći na evropsko takmičenje i trener Ajntrahta je dvojicu od trojice srpskih internacionalaca ostavio na klupi. Njihov ulazak u igru već u prvom poluvremenu je zaustavio katastrofu gostiju. Zato je domaćin iskoristio trenutak i potpuno zakomplikovao borbu za pozicije koje vode ka Evropi sledeće sezone.

Izvor: Wikipedia

Kakav derbi – strašan derbi! Strašan i u pozitivnom za domaći, a u negativnom za gostujući tim. U drugom minutu Haverc dovodi u vođstvo tim iz Leverkuzena, a Brant u 13. minutu povećava vođstvo. Kostić je igrao za Ajntraht od početka meča i smanjio je prednost domaćina minut kasnije. A onda je usledila katastrofa.

Alario u 23., Aranguiz pet minuta kasnije, ponovo Alario u 34. i kao šlag na tortu domaćina Hintereger iz redova gostiju dva minuta kasnije postiže i autogol. U drugom delu meča mreže su mirovale, a Ajntraht je skupo koštalo opuštanje pred revanš u Ligi Evrope. Pet timova u svega tri boda razlike konkuriše za poslednje mesto u Ligi Šampiona naredne sezone, a ostala su još dva kola do kraja šampionata. "Ko preživi, pričaće..."

BONUS: Predlog singl / tiket

Bajer Leverkuzen – Ajntraht Frankfurt 2

Milan – Bolonja X2

Hadersfild – Mančester Junajted 2

Hueska – Valensija 2

XXXII

Majnc – Lajpcig 3:3 (1:2)

Menhengladbah –  Hofenhajm 2:2 (0:1)

Bajern Minhen – Hanover 3:1 (2:0)

Herta – Štutgart 3:1 (2:0)

Volfsburg – Nirnberg 2:0 (1:0)

Verder – Dortmund 2:2 (0:2)

Šalke – Augzburg 0:0 (0:0)

Frajburg – Dizeldorf 0:0 (1:1)

Bajer Leverkuzen – Ajntraht Frankfurt 6:1 (6:1)*

* utakmice koje ćemo pratiti na Sportskoj 7

Sportska 7 - na pravoj ste adresi!

  

Коментари