SERIJA A: INTER VLADA MILANOM

A moglo je da se završi i mnogo srećnije po domaćina...

Ni udarac više u okvir gola ni veći posed lopte nije išlo u prilog Milana. Gradski rival je pokazao svu svoju snagu kada je najteže. Eliminacija u Ligi Evrope kao da je probudila Inter pred milanski derbi.

Izvor: Wikipedia

Samo što je sudija dao znak da igra počne, već u četvrtom minutu Vesino postiže pogodak za Inter. Sreća po Milano pa je meč tek počeo, ali kako je vreme odmicalo, tako je bilo jasnije da promene rezultata do poluvremena neće biti. Bilo je to zatišje pred buru.

Bura je i usledila... U 51. minutu De Vrij povećava prednost gostiju, i definitivno je Milano morao da se probudi i krene u akciju. Šest minuta kasnije Bakajoko smanjuje prednost gostiju, ali je strepnja i dalje bila prisutna u redovima Milana. To ih je koštalo penala u 67. minutu meča, a Martinez ponovo povećava prednost Intera. Koliko je dinamike bilo u meču najbolje opisuje i pogodak koji je Musakio postigao četiri minuta kasnie za Milano i time vratio nadu da će osvojiti bar bod. Da nije bilo VAR tehnologije, mogao je Milan da završi meč i sa igračem manje, a mogao je i da dođe do željenog boda. Do kraja meča su se ređale prilike, ali samo za statističke beleške.

BONUS: Predlog singl / tiket

Ajntraht Frankfurt – Nirnberg 1

Napoli – Udineze 1

Fulam – Liverpul 2

Real Madrid – Selta 1

XXVIII

Kaljari – Fiorentina 2:1 (0:0)

Sasuolo – Sampdorija 3:5 (1:3)

Spal – Roma 2:1 (1:0)

Torino – Bolonja 2:3 (1:2)

Đenova – Juventus 2:0 (0:0)

Atalanta – Kjevo 1:1 (0:1)

Empoli – Frozinone 2:1 (2:0)

Lacio – Parma 4:1 (4:0)

Napoli – Udineze 4:2 (2:2)

Milan – Inter 2:3 (0:1)*

* utakmice koje ćemo pratiti na Sportskoj 7

Sportska 7 - na pravoj ste adresi! 

Коментари