LIGA EVROPE: JOVIĆ ČOVEK ODLUKE

Srpski internacionalac je bio jedini strelac u revanšu između Intera i Ajntrahta

Odlična igra nemačkog kluba predvođenog Kostićem, Gaćinovićem i Jovićem krunisana je pogotkom srpskog napadača koji je još jednom pokazao da pripada svetskog klasi golgetera. Ujednačen posed lopte i osam udaraca u okvir gola donelo je Ajntrahtu plasman u četvrtfinale najmasovnijeg evropskog takmičenja. Inter je pokušao sve da anulira prednost gostiju, ali je imao i sreće što nije pobeda gostiju bila i ubedljivija.

Izvor: Wikipedia

Dinamičnost meča je viđena od starta, jer je Jović pogodak postigao već u 6. minutu. Majstorskim lobom gađao je stativu i lopta je završila u mreži za šok na stadionu u Milanu. Ajntraht je bio dominantan do kraja poluvremena.

Mogao je jedini strelac na meču da postigne u završnici utakmice i drugi pogodak, ali je Inter imao sreće. Sada Ajntraht nestrpljivo čeka izvlačenje parova u narednoj rundi Lige Evrope i cilja što višu poziciju u Bundesligi. Kako stvari stoje, Jović će tokom leta verovatno potpisati ugovor sa mnogo nula za nekog od fudbalskih velikana čiji su predstavnici sa punom pažnjom iz lože posmatrali večerašnji meč.

BONUS: Predlog singl / tiket

Barselona – Lion 1

Arsenal – Ren 1

Benfika – Dinamo Zagreb 1

Slavija Prag – Sevilja 2

Sportska 7 - na pravoj ste adresi! 

Коментари