EVROKUP: I PARTIZAN U DRUGOJ FAZI

Srpski predstavnik je obezbedio nastavak takmičenja na proleće

Partizan je ubedljivom pobedom osigurao nove utakmice za svoje navijače u Evropi. Posle Nove godine slede utakmice druge faze Evrokupa. Razlika veća od one kojom je Turk Telekom slavio na svom terenu u prvoj utakmici poslala je Partizan na treće mesto u grupi.

Najraspoloženiji u našem timu bili su Zagorac i Gagić. Velika je ovo satisfakcija za kraj ove godine i prve faze, tako da očekujemo da će crno-beli u istom ritmu nastaviti i ubuduće. Deluje da nije bilo teško, bar na prvi pogled.

Izvor: Wikipedia

Srpski tim je bio bolji u sva četiri dela meča, pa Turci nisu mogli više od prikazanog. U drugom krugu, u grupi E, Partizan će snage odmeriti protiv Albe, Ritasa i Monaka.  Dva najbolja tima nastaviće takmičenje u trećoj, eliminacionoj rundi Evrokupa.

Crvena Zvezda je kao i Partizan u prvoj fazi grupno takmičenje završila pobediom i oba naša tima nastavljaju takmičenje sa treće pozicije u grupi. Crvena zvezda će igrati u grupi G protiv Valensije, Unikahe i Limoža. Očekujemo još bolja izdanja naših predstavnika u Evrokupu i pobede kojim bi došli do četvrtfinala Evrokupa.

X

Grupa A
Galatasaraj – Crvena Zvezda 83:100 (26:24, 16:25, 26:30, 15:21)

Grupa C
Partizan – Turk Telekom 87:72 (25:21, 18:11, 23:22, 21:18)

Sportska 7 – na pravoj ste adresi!

  

Коментари