SERIJA A: MILAN BRANI PRAVO NA POBEDU PROTIV LACIJA

Veliki derbi Serije A proteći će u borbi za poslednju poziciju koja vodi u Ligu Šampiona

Lacio je u prethodnom kolu odigrao nerešeno, dok je Milan izgubio. Derbi dolazi u trenutku kada dva tima razdvaja samo bod, dovoljan da Lacio bude na četvrtoj poziciji koja vodi ka evropkoj eliti. Do kraja sezone ima još dosta, ali kraj jesenjeng dela sezone je vrlo blizu.


Na Lacio je kvota pala sa 2,14 na 1,85. Na Milan je kvota skočila sa 3,3 čak na 4,2. Veliki promena kvote na nerešen ishod meča nije bilo, tako da je u ovom trenutku 3,75.

Izvor: Wikipedia

Lacio i Milan su se prošle sezone sastajala četiri puta – dva puta u Seriji A i dva puta u kupu Italije. U šampionatu je svako slavio na svom terenu, a u kupu su oba puta remizirali s tim što je posle produžetaka Milan u gostima bio uspešniji. Danas ćemo gledati nešto drugačiji odnos snaga, jer je na spisku igrača pod upitnikom više potencijalnih aktera derbija iz redova gostiju.

Imobile i Milinković-Savić biće na terenu od prvog minuta u redovima domaćina. Na drugoj strani Kutrone i Borini će braniti boje Milana u čijim redovima neće biti Iguaina koji je u derbiju protiv Stare dame direktan zaradio crveni karton. Ne sumnjamo da će Lacio napasti, ali ni da će Milan potpuno prepustiti inicijativu domaćinu.

BONUS: Predlog tiket

Sevilja – Valjadolid 1

Mančester Junajted – Kristal Palas 1

Menhengladbah – Hanover 1

Inter – Frozinone 1

XIII

Udineze – Roma 1:0 (0:0)

Juventus – Spal 2:0 (1:0)

Inter – Frozinone 3:0 (1:0)

Parma – Sasuolo 2:1 (2:1)

Bolonja – Fiorentina 0:0 (0:0)

Empoli – Atalanta 3:2 (1:2)

Napoli – Kjevo 0:0 (0:0)

Lacio – Milan (25. 11. – 18:00h)*

Đenova – Sampdorija (25. 11. – 20:30h)

Kaljari – Torino (26. 11. – 20:30h)

* utakmice koje ćemo pratiti na Sportskoj 7


Коментари