LIGA ŠAMPIONA: SVE DOK SE IGRA - NEMA PREDAJE!

Crvena Zvezda nije osvojila ni bod, ali se nije ni obrukala u Italiji

Crvena Zvezda je pružila maksimum na gostovanju Napoliju, a opšti utisak je da je mogla i ranije da se probudi da bi došla do povoljnijeg rezultata. Srpski tim se nije povukao pred evropskim velikanom. Da se iz prvog poluvremena izašlo sa manjom razlikom na semaforu...


Mertens je otvorio seriju prilika, ali je Hamšik prvi postigao pogodak za Napoli u 11. minutu. Da je Simić uspeo da izjednači rezultat sredinom prvog poluvremena, možda bi rezultat na kraju bio drugačiji. Međutim u 33. minutu Mertens postiže pogodak i prvi deo igre završen je sa dva gola prednosti za domaći tim.

Izvor: Wikipedia

Od ulaska Joveljića u igru srpski tim je postao opasniji po gol protivnika. Crvena Zvezda se otvorila i zaigrala organizovaniji na sredini terena. Ipak, Hamšik postiže i svoj drugi pogodak na meču, u 52. minutu igre. Samo pet minuta kasnije, Marin bravurom poigrava Bena koji iz prve šalje loptu u mrežu italijanskog tima. Napoli – Crvena Zvezda 3:1 (2:0)

Trenutni poredak na tabeli daje nadu Crvenoj Zvezdi da može do plasmana u Ligu Evrope na proleće. Ukoliko naš tim pobedi na svom terenu francuski PSŽ, a Liverpul na svom terenu ne dođe ni do boda protiv Napolija, cilj Crvene Zvezde bi bio ostvaren. Sve dok se igra – nema predaje!

BONUS: Predlog singl / tiket

Napoli – Crvena Zvezda X2

Dortmund – Briž 1

Milan – Dudelanž 1

Apolon – Lacio 2


Коментари