LIGA ŠAMPIONA: BITI ILI NE BITI – PITANJE JE SAD

Može li Crvena Zvezda ostati u trci za proleće u Evropi i u poslednjem kolu Lige Šampiona?

Kolo pre kraja grupne faze takmičenja ništa nije jasno u grupi C. Sva četiri tima imaju podjednake šanse da se nađu u eliminacionoj fazi evropske elite. U petom kolu Napoli će dočekati Crvenu Zvezdu. Kvota na pobedu našeg predstavnika je 21, na pobedu italijanskog predstavnika 1,15 a na podelu bodova 8.


U prvom međusobnom susretu su podelili bodove, a u revanšu se očekuje sasvim drugačiji meč. Prema očekivanjima Beograđana, Crvena Zvezda bi posle prikazanog u prvom meču mogla i da napadne Napoli. Ako je mogla do pobede protiv Liverpula, zašto ne bi i protiv Napolija?

Izvor: Wikipedia

Ambicije su porasle, ali postavlja se i pitanje – da li su realne? Odgovor ćemo dobiti na terenu večeras od 21:00 časova. Boaći i Pavkov će imati težak zadatak, ali ni Milik ni Insinje neće biti na manje teškim mukama da dođu do pogotka. Pobedom bi Crvena Zvezda došla u poziciju da se u najlošijem slučaju bori za nastavak bajke kroz učešće u Ligi Evrope.

U poslednjem kolu Crvena Zvezda igra protiv PSŽ-a na svom terenu, ali Napoli je prva prilika za nove bodove. PSŽ je ujedno i jedan od glavnih kandidata za šampionski pehar Lige Šampiona. Zato, nadamo se da će već posle petog kola u najpozitivnijom smislu biti jasnija situacija o šansama srpskog tima za proleće u Evropi.

BONUS: Predlog singl / tiket

Napoli – Crvena Zvezda X2

Dortmund – Briž 1

Milan – Dudelanž 1

Apolon – Lacio 2


Коментари