LIGA EVROPE: AJNTRAHT OSTAJE NA VRHU

I posle petog kola nemački tim je ostao na prvom mestu u grupi uz nova tri boda

Ujednačen posed lopte Marseju nije značio mnogo. Francuski tim je ubedljivo izgubio iako je imao četiri udarca u okvir gola. Ajntraht je od šest udaraca u okvir gola kapitalizovao čak četiri.



Meč je odlično otvorio srpski napadač Luka Jović. Već u drugom minutu postigao je pogodak za rano vođstvo domaćina. U 17. minutu Gustavo je potvrdio prednost Ajntrahta, a do kraja prvog dela igra ta prednost je mogla biti i ubedljivija.

Izvor: Wikipedia

Buđenje gostiju usledilo je posle pauze. Radonjić je imao šansu na početku drugog poluvremena, ali je sve ostalo kao beleška u statistici. Zato je Sar u 62. minutu zatresao sopstvenu mrežu i Ajntraht stiže i do trećeg pogotka. Konačan rezultat postavio je Luka Jović koji je pet minuta kasnije postigao svoj drugi pogodak na susretu.

Konačan rezultat Ajntraht Frankfurt – Marsej 4:0 (2:0) ostavio je nemački tim na vodećoj poziciji. Lacio je iznenađujuće izgubio od Apolona. Marsej će morati da sačeka poslednje kolo da bi došao do bar još jednog boda pred opraštanje od Lige Evrope.

BONUS: Predlog singl / tiket

Napoli – Crvena Zvezda X2

Dortmund – Briž 1

Milan – Dudelanž 1

Apolon – Lacio 2


Коментари