SERIJA A: LACIO ZA REVANŠ INTERU

Lacio je prošle sezone ostao iza Intera u borbi za Ligu Šampiona, iako su oba tima imala isti broj bodova

U ovom trenutku Inter je ponovo ispred Lacija. Istina, još mnogo ima do kraja ove sezone, ali i bod prednost danas podseća na kraj prošle sezone. Zato je više nego poželjno iskoristiti prednost domaćeg terena, podršku navijača i osvojiti sva tri boda, tek da se nema za čim žaliti na leto.

Gol-razlika i međusobni susreti tokom sezone uticali su da Lacio ostane bez elite i miliona. Oba tima u Evropi trenutno zauzimaju drugu poziciju u svojim grupama, ali da budemo realni – i Laciju je mesto u Ligi Šampiona. Posebnu težinu ima ovaj meč jer je Lacio upravo kao domaćin izgubio od Intera, dok su u Milanu igrali nerešeno.

Izvor: Wikipedia

Da se tako nešto ne ponovi i ove sezone najveću odgovornost večeras imaće Milinković-Savić i Imobile, a za ponavljanje takvog scenarija daće sve od sebe Perišić i Ikardi. Najngolan će propustiti i ovaj derbi, pa će Lacio imati malu prednost u odnosu na rivala. Kvote kažu da su šanse za pobedu oba tima podjednake.


Na pobedu Lacija kvota je 2,5 a na pobedu Intera 2,87. Nerešen rezultat po kvotama vredi 3,3. Na Olimpiku ćemo nakon poslednje utakmice ovog kola dobiti odgovor ko će prići bliže Juventusu i Napoliju, ali i biti bez većih briga u trci za evropsku elitu.

BONUS: Predlog tiket

Dizeldorf – Volfsburg X2

Nirnberg – Ajntraht Frankfurt X2

Barnli – Čelsi 2

Empoli – Juventus 2

Sevilja – Hueska 1

X

Atalanta – Parma 3:0 (0:0)

Empoli – Juventus 1:2 (1:0)

Torino – Fiorentina 1:1 (1:1)

Sasuolo – Bolonja 2:2 (1:1)

Spal – Frozinone 0:3 (0:1)

Đenova – Udineze 2:2 (1:0)

Kaljari – Kjevo 2:1 (1:0)

Milan – Sampdorija 3:2 (2:2)

Napoli – Roma 1:1 (0:1)

Sampdorija – Sasuolo (29. 10. – 20:30h)*

* utakmice koje ćemo pratiti na Sportskoj 7



Коментари