EVROKUP: CRVENA ZVEZDA FAVORIT PROTIV GALATASARAJA

Iako turski tim nije za potcenjivanje, a dobro pamtimo i velike duele iz prethodnih sezona, u ovom meču Crvena Zvezda kao domaćin ima veće šanse za pobedu

Po kvotama srpski tim je favorit. Pak kvote na pobedu Crvene Zvezde sa 1,31 na 1,22 deluje obećavaju. Istovremeno, skok kvote na pobedu Galatasaraja sa 3,6 na 4,5 je upozorenje za goste da ne bi smeli da se opušteju.

Početkom maja je Crvena Zvezda doživela pretposlednji, au prethodnom kolu Evrokupa poslednji poraz u ovoj godini. U međuvremenu u ABA ligi je savladala FMP Beograd. Sada u Beogradu može i do četvrtog trijumfa u grupi A.

Izvor: Wikipedia

Galatasaraj ima dve pobede i dva poraza u Evrokupu. U poslednjih šest mečeva ostvario je samo jednu pobedu. Poslednji meč sa našim predstavnikom u evropskim takmičenjima odigrao je u februaru prošle godine i ubedljivo je poražen u Beogradu.


Čović i Lazić će i u ovom meču predvoditi Crvenu Zvezdu. Na drugoj strani terena biće Harison i Klobučar. Veliki izazov za srpski tim koji očekuje pobedu u utakmici koja direktnim duelom odlučuje i plasman u grupnoj fazi Evrokupa.

V

Grupa A
Crvena Zvezda – Galatasaraj (30. 10. – 19:00h)

Grupa C
Turk Telekom – Partizan (31. 10. – 18:00h)


Коментари